Бугарија: По катастрофата на изборите лидерката на БСП, Нинова, поднесе оставка
Бугарија: По катастрофата на изборите лидерката на БСП, Нинова, поднесе оставка
Zoom

Уште една политичка жртва по националните и европските избори во неделата во Бугарија. Оставка поднесе Корнелија Нинова, претседателка на Бугарската социјалистичка партија (БСП) поради лошите резулта...

Бугарија: По катастрофата на изборите лидерката на БСП, Нинова, поднесе оставка
Бугарија: По катастрофата на изборите лидерката на БСП, Нинова, поднесе оставка
24 Инфо

Оставка поднесе Корнелија Нинова, претседателка на Бугарската социјалистичка партија (БСП) поради лошите резултати. Ова е трет пат Нинова да поднесе оставка. „Нашите резултати се катастрофални и з...

Бугарија: По катастрофата на изборите лидерката на БСП, Нинова, поднесе оставка
Бугарија: По катастрофата на изборите лидерката на БСП, Нинова, поднесе оставка
Civil Media

Уште една политичка жртва по националните и европските избори во неделата во Бугарија. Оставка поднесе Корнелија Нинова, претседателка на Бугарската социјалистичка партија (БСП) поради лошите резулта...

Бугарија: По катастрофата на изборите лидерката на БСП, Нинова, поднесе оставка
Бугарија: По катастрофата на изборите лидерката на БСП, Нинова, поднесе оставка
Независен

  Уште една политичка жртва по националните и европските избори во неделата во Бугарија. Оставка поднесе Корнелија Нинова, претседателка на Бугарската социјалистичка партија (БСП) поради лошите р...