Блинкен: Бенјамин Нетанјаху ја „потврдил својата посветеност“ на прекин на огнот во Појасот Газа
Блинкен: Бенјамин Нетанјаху ја „потврдил својата посветеност“ на прекин на огнот во Појасот Газа
Алсат

Американскиот државен секретар Ентони Блинкен изјави дека израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху ја „потврдил својата посветеност“ на прекин на огнот во Појасот Газа. Шефот на американската дипломати...

Блинкен: Нетанјаху ја повтори посветеноста на прекин на огнот во Појасот Газа
Блинкен: Нетанјаху ја повтори посветеноста на прекин на огнот во Појасот Газа
Zoom

Американскиот државен секретар Ентони Блинкен денеска изјави дека израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху ја „потврдил својата посветеност“ на прекин на огнот во Појасот Газа. -Синоќа се сретнав со г...

Блинкен: Нетанјаху ја повтори посветеноста на прекин на огнот во Појасот Газа
Блинкен: Нетанјаху ја повтори посветеноста на прекин на огнот во Појасот Газа
Канал 5

-Синоќа се сретнав со г-дин Нетанјаху и тој повторно ја потврди својата посветеност на предлогот ...

Блинкен: Нетанјаху ја повтори посветеноста на прекин на огнот во Појасот Газа
Блинкен: Нетанјаху ја повтори посветеноста на прекин на огнот во Појасот Газа
Frontline

Американскиот државен секретар Ентони Блинкен денеска изјави дека израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху ја „потврдил својата посветеност“ на прекин на огнот во Појасот Газа. -Синоќа се сретнав со г-д...

Блинкен: Нетанјаху ја повтори посветеноста на прекин на огнот во Појасот Газа
Блинкен: Нетанјаху ја повтори посветеноста на прекин на огнот во Појасот Газа
Нетпрес

Американскиот државен секретар Ентони Блинкен денеска изјави дека израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху ја „потврдил својата посветеност“ на прекин на огнот во Појасот Га...

Блинкен: Нетанјаху ја повтори посветеноста на прекин на огнот во Појасот Газа
Блинкен: Нетанјаху ја повтори посветеноста на прекин на огнот во Појасот Газа
Civil Media

Американскиот државен секретар Ентони Блинкен денеска изјави дека израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху ја „потврдил својата посветеност“ на прекин на огнот во Појасот Газа. -Синоќа се сретнав со г-...

Блинкен: Нетанјаху ја потврди посветеноста на планот за прекин на огнот во Газа
Блинкен: Нетанјаху ја потврди посветеноста на планот за прекин на огнот во Газа
Скопје1

Американскиот државен секретар Ентони Блинкен денеска изјави дека на вчерашната средба израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху му ја потврдил посветеноста на планот за прекин на огнот во Газа и дека оц...

БЛИНКЕН ВО УШТЕ ЕДЕН ОБИД ЗА ПРЕКИН НА ВОЈНАТА ВО ГАЗА
БЛИНКЕН ВО УШТЕ ЕДЕН ОБИД ЗА ПРЕКИН НА ВОЈНАТА ВО ГАЗА
Тера

Американскиот државен секретар Ентони Блинкен во Ерусалим се сретна со израелскиот премиер Бенјамин Нетанјаху како дел од тековните напори за постигнување прекин на огнот во војната во Газа. Беа плани...