​СДСМ: Град Скопје да одговори, дали Илиевски согласно закон е поставен за директор на Зоолошка
​СДСМ: Град Скопје да одговори, дали Илиевски согласно закон е поставен за директор на Зоолошка
Канал 5

Дали за оваа позиција бил распишан јавен оглас и дали Илиевски доаѓа од редот на вработените на о...

СДСМ: Град Скопје да одговори, дали Илиевски согласно закон е поставен за директор на Зоолошката градина?
СДСМ: Град Скопје да одговори, дали Илиевски согласно закон е поставен за директор на Зоолошката градина?
Центар

Јавно објавени информации во медиуми отвораат сомнеж дали новиот В.Д. директор на Зоолошка градина, Драган Илиевски е назначен согласно узаконите, се вели во соопштението од СДСМ. Од партијата прашува...

СДСМ ја повика градоначалничката Арсовска: Дали директорот на Зоолошка е назначен законски
СДСМ ја повика градоначалничката Арсовска: Дали директорот на Зоолошка е назначен законски
Слободен Печат

СДСМ по јавно објавените информации во медиуми изрази сомневање дали новиот В.Д. директор на Зоолошка градина, Драган Илиевски е назначен согласно законите, откако неговиот претходник Кристијан Стамен...

СДСМ: Град Скопје да одговори, дали Илиевски согласно закон е поставен за директор на ЗОО Скопје
СДСМ: Град Скопје да одговори, дали Илиевски согласно закон е поставен за директор на ЗОО Скопје
Скопско Ехо

Јавно објавени информации во медиуми отвораат сомнеж дали новиот В.Д. директор на Зоолошка градина, Драган Илиевски е назначен согласно узаконите, се вели во соопштението од СДСМ. Од партијата прашува...

СДСМ: Град Скопје да одговори дали Илиевски согласно закон е поставен за директор на Зоолошката градина?
СДСМ: Град Скопје да одговори дали Илиевски согласно закон е поставен за директор на Зоолошката градина?
МКД

„Кој биле критериумите што Илиевски ги исполнува за токму тој да биде назначен за вршител на должност директор на Зоолошката градина во Скопје?Град Скопје и Данела Арсовска мора да дадат одговор на ов...

Илиевски: Директор на Зоолошката градина станав како професионалец, а не партиски војник
Илиевски: Директор на Зоолошката градина станав како професионалец, а не партиски војник
МКД

„Јасно и недвосмислено ги демантирам пласираните дезинформации дека некогаш сум бил член на било која партија, вклучително и на ГРОМ.Имам повеќе од 20 години работно искуство на раководни позиции во п...

СДСМ: Град Скопје да одговори дали Илиевски согласно закон е поставен за директор на Зоолошката градина
СДСМ: Град Скопје да одговори дали Илиевски согласно закон е поставен за директор на Зоолошката градина
АлсатМ

"Јавно објавени информации во медиуми отвораат сомнеж дали новиот В.Д. директор на Зоолошка градина, Драган Илиевски е назначен согласно законите. Дали за оваа позиција бил распишан јавен оглас и дал...

СДСМ: Град Скопје да одговори, дали Илиевски согласно закон е поставен за директор на Зоолошката градина?
СДСМ: Град Скопје да одговори, дали Илиевски согласно закон е поставен за директор на Зоолошката градина?
Макфакс

Јавно објавени информации во медиуми отвораат сомнеж дали новиот В.Д. директор на Зоолошка градина, Драган Илиевски е назначен согласно узаконите, се вели во соопштението од СДСМ. Од партијата прашув...

СДСМ: Град Скопје да одговори, дали Илиевски согласно закон е поставен за директор на Зоолошката градина?
СДСМ: Град Скопје да одговори, дали Илиевски согласно закон е поставен за директор на Зоолошката градина?
А1он

Јавно објавени информации во медиуми отвораат сомнеж дали новиот В.Д. директор на Зоолошка градина, Драган Илиевски е назначен согласно узаконите, се вели во соопштението од СДСМ. Од партијата прашува...

СДСМ: Дали Илиевски согласно закон е поставен за директор на Зоолошката градина?
СДСМ: Дали Илиевски согласно закон е поставен за директор на Зоолошката градина?
Локално

„Јавно објавени информации во медиуми отвораат сомнеж дали новиот В.Д. директор на Зоолошка градина, Драган Илиевски е назначен согласно законите“. Дали за оваа позиција бил распишан јавен оглас и дал...