Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат
Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат
Сител

Што и да се случи со производството на електрична енергија на ЕСМ и што и да се случи во енергетскиот систем граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача денеска м...

Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што го плаќаат сега
Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што го плаќаат сега
МКД

„ЕСМ доставува предлог до Владата за производната цена на електричната енергија, а Владата на затворена седница одлучува за тоа. Цената на ЕСМ кон универзалниот снабдувач ја носи Владата. Ги имам приб...

Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат
Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат
Lider

Што и да се случи со производството на електрична енергија на ЕСМ и што и да се случи во енергетскиот систем граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача денеска м...

Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача Бектеши
Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача Бектеши
Вечер

Што и да се случи со производството на електрична енергија на ЕСМ и што и да се случи во енергетскиот систем граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаа...

Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат
Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат
Банкометар

Што и да се случи со производството на електрична енергија на ЕСМ и што и да се случи во енергетскиот систем граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача денеска ...

Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе…
Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе…
ММС

Што и да се случи со производството на електрична енергија на ЕСМ и што и да се случи во енергетскиот систем граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача денеска м...

Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача Бектеши
Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача Бектеши
Нетпрес

Што и да се случи со производството на електрична енергија на ЕСМ и што и да се случи во енергетскиот систем граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го пла...

Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат
Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат
Бриф

Што и да се случи со производството на електрична енергија на ЕСМ и што и да се случи во енергетскиот систем граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача дене...

Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат
Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат
Работник

Што и да се случи со производството на електрична енергија на ЕСМ и што и да се случи во енергетскиот систем граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача денеска м...

Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат
Бектеши: Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат
Опсервер

Што и да се случи со производството на електрична енергија на ЕСМ и што и да се случи во енергетскиот систем граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача денеск...

Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача Бектеши
Граѓаните никогаш нема да плаќаат повеќе од тоа што моментално го плаќаат, порача Бектеши
Локално

Министерот за економија, Крешник Бектеши денеска појасни дека со одлуките на Владата и воведените блок-тарифи, повеќе нема поплаки во делот на цената на електрична енергија. -АД ЕСМ е професионална ко...