ЌЕ СЕ СООЧАТ НА 27 ЈУНИ НА СИ-ЕН-ЕН: Трамп го прифати повикот на Бајден за телевизиска дебата
ЌЕ СЕ СООЧАТ НА 27 ЈУНИ НА СИ-ЕН-ЕН: Трамп го прифати повикот на Бајден за телевизиска дебата
Денешен

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп денеска ја прифати поканата на американскиот претседател Џо Бајден за телевизиска дебата, истакнувајќи дека се потребни повеќе од две дебати. Трамп на...

Трамп ја прифати поканата на Бајден за телевизиска дебата
Трамп ја прифати поканата на Бајден за телевизиска дебата
Точка

Трамп на својата социјална мрежа напиша дека е подготвен да дебатира со Бајден, истакнувајќи дека ќе биде неопходно да се одржат повеќе од двете предложени дебати, пренесува ABC News. Бајден претходно...

Tрамп ја прифати поканата на Бајден за телевизиска дебата
Tрамп ја прифати поканата на Бајден за телевизиска дебата
Вечер

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп денеска ја прифати поканата на американскиот претседател Џозеф Бајден за телевизиска дебата, истакнувајќи дека се потребни повеќе од две дебати. Трамп ...

Трамп ја прифати поканата на Бајден за телевизиска дебата, предлага повеќе од две
Трамп ја прифати поканата на Бајден за телевизиска дебата, предлага повеќе од две
Либертас

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп денеска ја прифати поканата на американскиот претседател Џозеф Бајден за телевизиска дебата, истакнувајќи дека се потребни повеќе од две дебати. Трамп...

Трамп ја прифати поканата на Бајден за телевизиска дебата, предлага повеќе од две
Трамп ја прифати поканата на Бајден за телевизиска дебата, предлага повеќе од две
Frontline

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп денеска ја прифати поканата на американскиот претседател Џозеф Бајден за телевизиска дебата, истакнувајќи дека се потребни повеќе од две дебати. Трамп ...

Трамп прифати покана на Бајден за телевизиска дебата, предлага повеќе од две
Трамп прифати покана на Бајден за телевизиска дебата, предлага повеќе од две
Нова Македонија

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп денеска ја прифати поканата на американскиот претседател Џозеф Бајден за телевизиска дебата, истакнувајќи дека се потребни повеќе од две дебати. Трамп ...

Трамп ја прифати поканата на Бајден за телевизиска дебата
Трамп ја прифати поканата на Бајден за телевизиска дебата
Локално

Џо Бајден и Доналд Трамп се договорија да се соочот на телевизиска претседателска дебата на 27 јуни, која ќе се емитува на Си-Ен-Ен. Мрежата го објави настанот во вторник и рече дека ќе се одржи во к...

Трамп го прифати повикот на Бајден за телевизиска дебата
Трамп го прифати повикот на Бајден за телевизиска дебата
Канал 5

Трамп на својата социјална мрежа напиша дека е подготвен да дебатира со Бајден, истакнувајќи дека...

Трамп ја прифати поканата за ТВ дебата со Бајден
Трамп ја прифати поканата за ТВ дебата со Бајден
Нетпрес

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп денеска ја прифати поканата на американскиот претседател Џозеф Бајден за телевизиска дебата, истакнувајќи дека се потребни повеќе од дв...

Трамп ја прифати поканата на Бајден за телевизиска дебата
Трамп ја прифати поканата на Бајден за телевизиска дебата
Макфакс

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп денеска ја прифати поканата на американскиот претседател Џозеф Бајден за телевизиска дебата, истакнувајќи дека се потребни повеќе од две дебати. Трамп ...

Трамп ја прифати поканата на Бајден за телевизиска дебата
Трамп ја прифати поканата на Бајден за телевизиска дебата
Опсервер

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп денеска ја прифати поканата на американскиот претседател Џозеф Бајден за телевизиска дебата, истакнувајќи дека се потребни повеќе од две дебати. Т...

Бајден и Трамп ја прифатија поканата на Си-Ен-Ен за дебата на 27 јуни
Бајден и Трамп ја прифатија поканата на Си-Ен-Ен за дебата на 27 јуни
ТВ21

Претседателот Џо Бајден и поранешниот претседател Доналд Трамп ја прифатија поканата од Си-Ен-Ен да дебатираат на 27 јуни, историски рана пресметка што ќе го постави тонот за последните месеци од камп...