Трамп прифаќа ТВ дебати со Бајден
Трамп прифаќа ТВ дебати со Бајден
24 Инфо

Поранешниот американски претседател Доналд Трамп денеска ја прифати поканата на американскиот претседател Џозеф Бајден за телевизиска дебата, истакнувајќи дека се потребни повеќе од две дебати. Тр...

Бајден го повика Трамп на ТВ дуел
Бајден го повика Трамп на ТВ дуел
Нетпрес

Американскиот претседател Џо Бајден денеска изјави дека нема да учествува на долгогодишната традиција за три есенски изборни соочувања со противкандидатот на претседателските избори ор...

Бајден го повика Трамп на ТВ дуел
Бајден го повика Трамп на ТВ дуел
Канал 5

Американскиот претседател Џо Бајден денеска изјави дека нема да учествува на долгогодишната тради...

Бајден го повика Трамп на ТВ дуел
Бајден го повика Трамп на ТВ дуел
Frontline

Американскиот претседател Џо Бајден денеска изјави дека нема да учествува на долгогодишната традиција за три есенски изборни соочувања со противкандидатот на претседателските избори организирани од дв...

Бајден го повика Трамп на ТВ дуел
Бајден го повика Трамп на ТВ дуел
Бизнис Вести

Американскиот претседател Џо Бајден денеска изјави дека нема да учествува на долгогодишната традиција за три есенски изборни соочувања со противкандидатот на претседателските избори организирани од д...

Бајден го повика Трамп на ТВ дуел: Направи ми го денот убав, пријателе
Бајден го повика Трамп на ТВ дуел: Направи ми го денот убав, пријателе
ТВ21

Американскиот претсеател Џо Бајден, изјави дека нема да учествува на долгогодишната традиција три есенски соочувања со противкандидатот на претседателските избори која ја организира двопартиската Коми...