Азески на средба со раководството на „КОСТАЛ ГРУПАЦИЈАТА“ од Германија
Азески на средба со раководството на „КОСТАЛ ГРУПАЦИЈАТА“ од Германија
Опсервер

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија Бранко Азески вчера во Охрид имаше работна средба со раководството на мултинационалната компанија „Костал“ од Германија, предводено од Андреас...

АЗЕСКИ НА СРЕДБА СО РАКОВОДСТВОТО НА „КОСТАЛ ГРУПАЦИЈАТА“ ОД ГЕРМАНИЈА
АЗЕСКИ НА СРЕДБА СО РАКОВОДСТВОТО НА „КОСТАЛ ГРУПАЦИЈАТА“ ОД ГЕРМАНИЈА
Фактор

Претседателот на Стопанската комора на Северна Македонија Бранко Азески вчера во Охрид имаше работна средба со раководството на мултинационалната компанија „Костал“ од Германија, предводено од Андреас...