Apple тужи израелски производител на шпионски софтвер
Apple тужи израелски производител на шпионски софтвер
УСБ 0 коментари

Apple тужи израелски производител на шпионски софтвер - USB.mk ...

Apple тужи израелска компанија за шпионирање на корисници
Apple тужи израелска компанија за шпионирање на корисници
Денар 0 коментари

Компанијата со седиште во Купертино е загрижена дека NSO Group развила шпионски алатки и ги користела преку уредите на Apple. Apple поднесе тужба против NSO Group, обвинувајќи ја компанијата за шпиони...