Судот во Тирана одлучи дека партискиот печат и логото му припаѓаат на крилото на Бериша
Судот во Тирана одлучи дека партискиот печат и логото му припаѓаат на крилото на Бериша
Република

Печатот и логото на најголемата опозициска сила, Демократската партија, му припаѓаат на крилото на Сали Бериша „Иницијатива за обнова на ДП“, одлучи Апелацискиот суд во Тирана, по ова прашање кое пов...