„Ало! Ало!“ на Театар Комедија, прилепската „Дупло дно“ и „Кенди“ на МТФ „Војдан Чернодрински“
„Ало! Ало!“ на Театар Комедија, прилепската „Дупло дно“ и „Кенди“ на МТФ „Војдан Чернодрински“
Нова Македонија

Претставата „Ало! Ало!“ во режија на Синиша Евтимов на Театар „Комедија“ ќе биде изведена вечерва  на сцената на Центар за култура „Марко Цепенков“ во официјална програма на 58 МТФ „Војдан чернодринск...

„Ало! Ало!“ на Театар Комедија, прилепската „Дупло дно“ и „Кенди“ на петтиот ден од 58. издание на МТФ „Војдан Чернодрински“
„Ало! Ало!“ на Театар Комедија, прилепската „Дупло дно“ и „Кенди“ на петтиот ден од 58. издание на МТФ „Војдан Чернод...
Радио МОФ

Петтиот ден од 58. издание на Македонскиот театарски фестивал (МТФ) „Војдан Чернодрински“ во Прилеп, на публиката ќе ѝ понуди неколку претстави, промоции и работилници на различни теми.  Имено, програ...

„Ало! Ало!“, „Дупло дно“ и „Кенди“ на програмата на 5. ден на МТФ „Војдан Чернодрински“
„Ало! Ало!“, „Дупло дно“ и „Кенди“ на програмата на 5. ден на МТФ „Војдан Чернодрински“
Република

Претставата „Ало! Ало!“ во режија на Синиша Евтимов на Театар „Комедија“ ќе биде изведена вечерва во 20 часот на сцената на Центар за култура „Марко Цепенков“. Огромен интерес владее кај прилепската ...

„Ало! Ало!“ на Театар Комедија, прилепската „Дупло дно“ и „Кенди“ на МТФ „Војдан Чернодрински“
„Ало! Ало!“ на Театар Комедија, прилепската „Дупло дно“ и „Кенди“ на МТФ „Војдан Чернодрински“
Екран

Претставата „Ало! Ало!“ во режија на Синиша Евтимов на Театар „Комедија“ ќе биде изведена вечерва во 20 часот на сцената на Центар за култура „Марко Цепенков“. Огромен интерес владее кај прилепската п...

Три претстави денеска на програмата на МТФ „Војдан Чернодрински“
Три претстави денеска на програмата на МТФ „Војдан Чернодрински“
Независен

Македонскиот театарски фестивал „Војдан Чернодрински“ што се одржува по 58-пат во Прилеп е на средината со својата богата програма. И денеска се најавуваат бројни настани, а довечер на програмата се у...