Али Абделазис: Махачев нема да одбие борба со Конор Мек Грегор
Али Абделазис: Махачев нема да одбие борба со Конор Мек Грегор
IPON.mk

Познатиот спортски менаџер Али Абделазис, кој ги застапува интересите на рускиот шампион на УФЦ во лесна категорија, Ислам Махачев, зборуваше за потенцијалната борба на неговиот клиент со Ирецот Конор...