2024-05-15 13:36:03
2024-05-15 13:36:03
Центар

Со учество на 50 говорници во 12 панел-сесии и присуство на над 500 претставници од домашни, регионални и компании од дијаспората, експерти и лидери, започна 13-то издание на Самитот на Македонија2025...

2024-05-15 07:28:44
2024-05-15 07:28:44
Република

Ноќеска, по полноќ, бил запален службениот автомобил „пасат” на директорот на затворот „Идризово”, Зоран Јовановски. Инцидентот се случил на улицата „Михаил и Ефтихиј“, позади економското училиште, в...