Десетто издание на Скопје „Синема сити“: визуелените доживувања од настапите на Влатко Стефановски на изложбата The Vlatko Stefanovski Experience
Десетто издание на Скопје „Синема сити“: визуелените доживувања од настапите на Влатко Стефановски на изложбата The V...
МТМ

„The Vlatko Stefanovski Experience“, на 26 јуни, во Мала станица ќе вклучи фотографии на Стефан Рајхл, Ангел Ситновски – Бојс, Огнен Ацевски и Немања Ѓорѓевиќ, како и артефакти и фотографии од архивит...

Десетто издание на Скопје „Синема сити“: визуелените доживувања од настапите на Влатко Стефановски на изложбата The Vlatko Stefanovski Experience
Десетто издание на Скопје „Синема сити“: визуелените доживувања од настапите на Влатко Стефановски на изложбата The V...
Макфакс

„The Vlatko Stefanovski Experience“, на 26 јуни, во Мала станица ќе вклучи фотографии на Стефан Рајхл, Ангел Ситновски – Бојс, Огнен Ацевски и Немања Ѓорѓевиќ, како и артефакти и фотографии од а...

Голема изложба посветена на Влатко Стефановски: „The Vlatko Stefanovski Experience“ за почеток на 10. издание на Скопје Синема Сити
Голема изложба посветена на Влатко Стефановски: „The Vlatko Stefanovski Experience“ за почеток на 10. издание на Скоп...
Frontline

„The Vlatko Stefanovski Experience“, е насловена изложбата на фотографии која ќе биде отворена на 26 јуни, во Мала станица, со што ќе биде означен почетокот на 10. Издание на фестивалот Скопје Синема ...

10.ИЗДАНИЕ СКОПЈЕ СИНЕМА СИТИ: ВИЗУЕЛЕНИТЕ ДОЖИВУВАЊА ОД НАСТАПИТЕ НА ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ НА ИЗЛОЖБАТА „THE VLATKO STEFANOVSKI EXPIRIENCE “
10.ИЗДАНИЕ СКОПЈЕ СИНЕМА СИТИ: ВИЗУЕЛЕНИТЕ ДОЖИВУВАЊА ОД НАСТАПИТЕ НА ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ НА ИЗЛОЖБАТА „THE VLATKO STE...
Екран

 „The Vlatko Stefanovski Experience“, на 26 јуни, во Мала станица ќе вклучи фотографии на Стефан Рајхл, Ангел Ситновски – Бојс, Огнен Ацевски и Немања Ѓорѓевиќ, како и артефакти и фотографии од ...