Albumsionicons-v5-aionicons-v5-aburger Chatbubblesionicons-v5-lChevron Downionicons-v5-mCloseCopyEllipsis Verticalionicons-v5-iflag-al flag-bg flag-hr flag-mk flag-rs flag-us HeartHomeLinkLog OutLogo AndroidLogo Apple AppstoreLogo Applelogo-facebook Artboard Logo Google Playstorelogo-linkedin Logo Redditlogo-telegramlogo-twitter Artboard 6logo-vk logo-whatsapp MenuNewspaperNotificationsOpenOptionsPerson Circleionicons-v5-cionicons-v5-pSaveSearchПодесувањаionicons-v5-qShare SocialTrashTv

Сарафов: Нема докази за експлозија во автобусот

АлсатМ 0 коментари
Бугарските истражители ги отфрлаат наводите дека во автобуската несреќа имало експлозија. Како што соопшти главниот истражител на Бугарија, Борислав Сарафов, звукот што дел од сведоците го сметаат за ...
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Погледнете ги сите коментари