Albumsionicons-v5-aionicons-v5-aburger Chatbubblesionicons-v5-lChevron Downionicons-v5-mCloseCopyEllipsis Verticalionicons-v5-iflag-al flag-bg flag-hr flag-mk flag-rs flag-us HeartHomeLinkLog OutLogo AndroidLogo Apple AppstoreLogo Applelogo-facebook Artboard Logo Google Playstorelogo-linkedin Logo Redditlogo-telegramlogo-twitter Artboard 6logo-vk logo-whatsapp MenuNewspaperNotificationsOpenOptionsPerson Circleionicons-v5-cionicons-v5-pSaveSearchПодесувањаionicons-v5-qShare SocialTrashTv

Патникот од Србија раскажува: Никогаш нема да ги заборавам мајките кои молеа некој да им ги спаси децата во автобусот

Српскиот државјанин Љуљзим Сулејмани (26) кој се најде во автобус на смртта со вереницата Медина Лутфи (25) од Куманово раскажува за она што се случувало внатре.– Ужас. Најдобро го опишува она што сме...
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Погледнете ги сите коментари