Albumsionicons-v5-aionicons-v5-aburger Chatbubblesionicons-v5-lChevron Downionicons-v5-mCloseCopyEllipsis Verticalionicons-v5-iflag-al flag-bg flag-hr flag-mk flag-rs flag-us HeartHomeLinkLog OutLogo AndroidLogo Apple AppstoreLogo Applelogo-facebook Artboard Logo Google Playstorelogo-linkedin Logo Redditlogo-telegramlogo-twitter Artboard 6logo-vk logo-whatsapp MenuNewspaperNotificationsOpenOptionsPerson Circleionicons-v5-cionicons-v5-pSaveSearchПодесувањаionicons-v5-qShare SocialTrashTv

Патникот од Прешево тврди дека се спасиле осум патници – Бугарското обвинителство истражува дали имало уште еден човек

Портпаролката на Бугарското обвинителство Сијка Милева на прес-конференцијата на бугарското обвинителство сподели информација дека во придружба на државниот јавен обвинител на Македонија Љубомир Јове...
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Погледнете ги сите коментари